A mund të anulohen koncesionet? Ekspertët analizojnë premtimin e opozitës: Nuk mund të realizohet

Trailers
Partia Demokratike ka premtuar që nëse fiton zgjedhjet dhe vjen në pushtet do të anulojë një sërë kontratash koncesionare PPP. Për ekspertin e ekonomisë …

Articles You May Like

Lucifer – Unique Season 5B Govt Producer Interview Might 2021
911 – Episode 4.12 – Treasure Hunt – Promotional Pictures + Press Launch
The Flash – Season 7 – Tom Cavanagh and Carlos Valdes to Exit
Legacies – You Cannot Run From Who You Are – Evaluate
Bull – Episode 5.15 – Snatchback – 2 Sneak Peeks + Press Launch